hopptävling

känner att det va ett tag sen jag bloggade, och det är jag ledsen för!
Dock har jag haft en massa att göra, jag har fortfarande det men ska försöka ägna några minuter om dagen åt att blogga! Idag har jag då vart på på en Clearround-hopptävling i Lenhovda. Här ovan ser ni en bild från dagen, nu ska jag sova & imon blir det travet för mer foton! :)
Jag kan tyvärr inte svara på varför isabell inte bloggar..

simhall & föräldrar möte

var ju i simhallen idag, klarade allting, förhoppningsvis slipper jag att åka en gång till! :)
efter skolan så var fixade jag stallet och vid klockan sex var det föräldramöte, om vår klassresa i nian. Gick väl bra.
Har inte gjort så mycket ikväll, inga läxor och så vilket är skönt! Imon blir det Nybro och sen är det två studiedagar, ska förhoppningsvis vara med lite roliga tjejer! :D & i helgen ska jag först fota på Majas hopptävling och på söndag ska jag till Kalmartravet och fota :)
modell: Arthur( vår grannes hund )
fotograf: jag
kamera: Nikon D3000+Nikkor 28-70mm

gymnasieval..?

hejsan, dagen har gått relativt snabbt, och just nu är jag supertrött! Hade styrketräning på idrotten, vilket jag iofs ääälskar, och när jag kom hem körde jag först Silver och sen var jag ute och sprang med min syster och körde ännu lite styrka. Behöver komma i form igen, saknar den där känslan av att vara tränad! :)
Fick mina skriftliga omdömen idag i skolan med, nådde målen i allt & endel ämnen var jag faktiskt förvånansvärt bra i, hihi lite stolt :D
Har också suttit och kollat olika gymnasieval, inte så långt kvar till sommarlovet & sen har man inte så lång tid på sig att välja. Har alltid varit inne på Estetiska programmet, men helt plötsligt blir jag lite tveksam, har kollat på It & Data, Humanistiska och liiite på Naturvetenskap-Geografi. Jag vet inte, har inte en aning!
Nu ska jag iallafall sova, har simhall imon, inte taggad alls menmen!
bild i repris för jag sitter på pappas data!

hur många lingon finns det i världen.

haha, tycker denna filmen verkar jättekul! vad tycker ni? :)

fullt upp!

Har haft full upp hela helgen därför har jag inte hunnit blogga, igår var det komfaläsning och efter det höll jag på ute i stallet och red Mons. Idag var det först kyrka på morgonen, när jag kom hem körde jag Dalton & fixade vatten och mat till hästarna och vid klockan tre så åkte jag med Maja upp till kråksmåla för att rida med henne.
Kom hem för ungefär en timme sen, har lite nya bilder och så som jag ska lägga upp också. Nu funkar ju internet bra så det är bäst att passa på! Hinner inte blogga mer just nu, ska ut och fodra hästarna för kvällen.
"modell": Karamell
Fotograf: Jag
Kamera: Nikon D3000+Nikkor 28-70mm

dagens outfit-fredag

(min hand ser inte ut sådär egentligen!)
Oversize tröja från Gina Tricot
Linne från Gina Tricot
Jeans från Cubus
"Best friends" halsband från Glitter
Armband min systers
Ring från New Yorker

virserum

Hej, har nyss målat mina naglar och är så gott som klar nu.
Dagen har spenderats i Virserum tillsammans med resten av högstadiet, det var en utställning om våld och ett möbel museum. Var väl sådär ;) Roligast var iallafall bussresan hem!
Och jag och min kompis Emily(som jag driver bloggen Nikontjejerna med) har nu bestämt oss för att på ett eller annat sätt ska vi skaffa oss en foto studio så vi kan ta riktigt bra porträtt bilder! :D
Ledsen, men jag orkar inte blogga mer nu. Måste sova för jag är faktiskt sjukt trött och ska orka med en dag till i skolan imon, och det blir inte någon sovmorgon i helgen då det är komfa läsning på lördag & kyrka på söndag, otroligt trött på det nu!
"modell": Jag
fotograf: Jag
kamera: Nikon Coolpix

outfit-torsdag

hood-tröja från GAP
jeans från bikbok
t-shirt (syns inte på bilden) från New Yorker

outfit - onsdag

tröja från Bikbok
Jeans från Bikbok
Halsband från ?

bild tagen med min systers digital kamera, därför den dåliga kvaliten.

you found me

halloj, hoppas alla haft en bra dag! Själv har min dag varit sådär, som en normal skoldag. Hade kemi-förhör också, fattar verkligen ingenting så det känns som att det inte gick så bra! :(
Efter skolan fixade jag hästarna, och så har jag duschat och fixat med en annan blogg. Inte en speciellt intressant dag. 
Imon är det onsdag, lillördag! Och så är det ju Nybro med, vi har ju musik & det gör dagen lite roligare! :D
Nu ska jag snart sova, men jag lägger in en jättefin låt, eller bra är den!
The Fray-You found me♥

outfit-tisdag

tröja Gina tricot
leggings Gina Tricot
svart kjol Gina Tricot
"best friends" halsband Glitter

ponnytravträning igen!

förlåt att jag inte bloggat så mycket nu, men har haft fullt upp. idag har jag varit i skolan, försökte få upp en outfit bild men det funkade inte så gav upp.. mamma körde Silver för första gången i år idag, det var bra att mamma körde han för han hade lite ryck! Blev väldigt het och sprang och bockade, men det är så han gör när han tycker något är kul! :D Men det är kul att få igång dom nu igen, säsongen börjar ju snart, första loppet för Silver är i slutet av april redan.
nu hinner jag tyvärr inte blogga mer, måste gå och lägga mig och läsa lite kemi, uscha på det!
ni ska få en bild från florida först,
fotograf: Jag
kamera: Nikon D3000 + Sigma 70-300mm

Agility med häst?

Hejsan! :D


Som jag sagt tidigare ska jag ju börja tävla agillity med Chica så småning om, satt och kikade på lite videor och gissa vad jag hittade? en häst och dens ägare som tränar agillity! Inte en liten häst heller ska jag säga ;)



Sjuk!

Hej hej!

Som rubriken lyder har jag gått och blivit sjuk, ganska trist lär jag säga, men får vara hemma med govovven ialllafall :)
Imon får vi hoppas att jag är frisk, annars blir det nog skolan ändå, har ju ridning på kvällen och ska ha Nero så det får jag verkligen inte missa!

I lördags gick det faktiskt ganska bra med nero, borstade igenom honom regält och jobbade lite med sprutflaskan som han är så rädd för, och vi gjorde faktiskt framsteg! Även Ville fick en regäl genomborstning + stretch och massage, han stod så lungt och fint och bara njöt :)



Nero Kastanjegård ♥






melodifestivalen..

..är dåligt. eric saade vann! visst det finns säkert många där ute som gillar han, men hur funkar en sån låt i europa? kanske är det jag som har konstig musiksmak, men isf så har jag väl det.
har iallafall inte kunnat bloggat tidigare för att jag har haft en kompis hos mig och när hon åkte hem redigerade jag bilder ifrån USA, har ännu inte kommer längre en till första albumet, har tre stycken. menmen! ;)
imon på morgonen blir det först kyrkan, komfirmation, sen ska jag nog fortsätta med bilder och ska se om jag kan skritta igång Mons lite också! :D Mamma ska köra Silver för första gången iår med imon, han kommer va helt galen som vanligt!
en bild på en av mina favoriter, Rasmus Seebach ♥
har ni hört nån låt av han, och isf, vad tyckte ni? :)

Stallet nästa !


Godmorgon ! :)



Trött men glad idag, det glada är nog bäst för att jag snart ska till bästa stället på jorden, stallet ♥
Toyota cup - störhäst hopp idag så ska dit o fota sen pyssla om mina små änglar, Nero och Ville resten av dagen. :) Har även grubblat lite med dethär om djurkominikation lite mer, har ju lyckats fått kontakt med djur några få enstaka gånger men långt ifrån alla gånger jag försöker så ska jobba lite på det idag oxå om det lyckas hålla sig ganska lungt i stallet ^^




Chokladbollar


Tjohej!  :D

Vart lite smått insperarad av de Bella skrev förut om  att baka så raffsade fram det vi hade hemma och slängde ihop lite Chokladbollar som jag smaskar på nu ;)




Har inte så mycket att skriva idag, men fredag är det och de är vi alla glada för, inte sant? ^^
Ska kanske sova hos en kompis ikväll men får se hur det blir ^^

fredag!

ursäkta för att det inte blev nån outfit idag (inte igår heller men hade ungefär samma som i förrgår), men har haft ganska bråttom. Ska iväg nu vid sex och kom hem ungefär halv fyra och skulle fixa hästarna och de, så det blir ett snabbt inlägg nu! :)
modell: Silver
fotograf: jag
kamera: Nikon d3000 + sigma 70-30mm m. af o macro

sweet dreams

bullarna blev riktigt goda förut ! :D
lite stolt faktiskt, nu ska jag sova efter att ha suttit vid datan alldeles för länge som vanligt, är ju som en zombie på morgnarna.. Imon är det iallafall fredag , sjukt skönt med det.
Blir ett väldigt kort inlägg nu, ha de!
fotograf: Isabella Axelsson (jag)
kamera: Nikon d3000 + Sigma 70-300mm objektiv m. af o macro

bakar bullar

hejsan,
just nu håller jag på att baka bullar, känner mej faktiskt jätteduktig :) hoppas det blir bra också, har ju prov på de imon i hemkunskapen.. Kan inte blogga mer just nu, måste fortsätta nu! Blir nog en update i det här inlägget sen hur dom blev! :D


modell: jag & min häst Monsun
fotograf: Pappa
Kamera: Nikon D3000 + Nikkor 20-70 mm objektiv

Förväntansfull...

Hejsan muppar! :D


Är så sjukt pigg och glad idag, har iofs en liten anledning som jag tänkte berätta nu på en gång.
I sommar så ska nämligen jag och Chica åka på läger i jönköping i 5 dagar. Det som är så sjukt kul är att det är Frida Binette som håller i det! Svenska mästaren i Freestyle! :D Vi ska träna allt som har med hund att göra, från freestyle och agility till sök och klickerträning. Så sjukt taggad så jag spricker! :3


Bild på Frida Binette och hennes jättesöta hund Poppy

muusik

halloj! :)
sitter just nu och lyssnar på en massa bra musik, ska få några nya låtar till mobilen imon med!
Dagen har varit bra, har varit på Paradiset idag, i nybro. Helt okej dag, förutom fysiken men annars så. Pratade lite med Kewin(en kompis) i bussen också, inte träffat han på ungefär en månad så det var kul att prata lite! Tyvärr ble det bara några minuter för att jag skulle gå av, men vi får väl prata nån annan gång med!
Imon är det torsdag, inte så många lektioner vilket är skönt, och så har vi ju idrott med! det är det bästa med skolan. När jag kom hem så fixade jag hästarna och sen har jag gjort matteläxan och kollat Glee, och bilder och sånt kommer i helgen istället, jag hinner inte med att redigera dom nu i veckan.
Nu ska jag lyssna lite till på musik & sen ska jag nog sova, eller nåt sånt.
en riktigt bra låt!

dagens outfit-onsdag

Kofta från H&M
T-shirt från Pacsun
Shorts från Bebe
Leggings från Gina Tricot

plugg & hästar

Hej!
Som ni ser la jag ju in outfiten förut, så ska försöka göra det varje dag nu framöver, om det låter bra? ;)
Iallafall skrev jag ju igår att det kanske kommer bilder på det jag köpte i USA men ni får vänta ett tag till, eller tills imon antar jag.. Har inte haft tid idag, har haft mycket i stallet och varit tvungen att göra klart fysik läxa tills imon, och nu ska jag gå och städa upp sakerna från golvet på mitt rum, innan jag tänker krypa ner i sängen och lägga mig och kolla på Solsidan tills jag somnar :)
Som sagt var det ju skola igen idag, segaste dagen också. Helt okej trots det, trött var jag väl men aja!
en bild från 2009 när jag tävlar med min systers häst-Zingo.

Hoppträning :)

Hejsan på er! :D

Tisdag idag vilket betyder ridning för min del, hade en pigg och stark D-pony vid namn Alec.
Gick ganska bra idag, bättre än väntat faktiskt, men han vill gärna dra iväg efter och före hindrerna för att han blir så sjukt taggad.


Trött hezt ;)




outfit-tisdag

Kofta från Nike
T-shirt från Converse
Jeans från Levi's



hemma!

nu är jag tillbaka i Sverige igen, usch vad kallt det var när man kom ifrån varma Florida! Har iallafall haft det väldigt bra där borta på andra sidan Atlanten, och åker gärna tillbaka :) 
kom hem runt tre-tiden idag, och har packat upp och fixat lite med läxor och så sen dess. Hade tänkt mig att lägga upp bilder på det jag köpte imon, och sen lägga in någon bild i varje inlägg, har så många bilder. 
Om ni är vän med mig på facebook så lägger jag in alla där, förhoppningsvis imon! :D
Nu ska jag gå och försöka sova, måste orka med dom sista fyra dagarna i skolan nu.. Inte så taggad precis, tidsomställningen gör en ju inte mer taggad på skolan menmen! Lite mer än ett år kvar nu bara, sen är grundskolan över!
Medieval times-middag & tornerspel som på medeltiden. Var där när vi var i Orlando!

Tagga skolan igen!

Hej hopp ! :D

Va på ett mini fotojobb igår, fotade lite åt badhuset på deras vaslopps-spinning. Kanske inte det jag brukar fota precis men det funkade bra ;)
Idag börjar skolan igen efter ett asbra men allt för kort lov så just nu håller jag på att plattar håret och borstar tänderna medan jag bloggar, hehe. Ikväll ska ja ner på klubben med bror och träna lite MMA, var ca 1000 år sedan ja tränade där, har mest blivit fotat där på senaste tiden. Så tagga för ikväll nu, även om skolan är jobbig! :D

Bara därför bjuder ja på en liten gullig bild därifrån ;)

Mina sköthästar ♥

Ja, har tänkt att skriva om min, eller sedan idag, mina 2 sköthästar lite.

Ville:




Ville som min första sköthäst kallas bär det riktiga namnet Magique du Breuil och är en fransk ridponny som kommer från ett stuteri i frankrike, han kom till Högbo ridklubb (där han står idag) hösten 2007. Han har lite smådamp och bockar så fort man hoppar eller rider ut för han blir så otroligt glad av det och därför håller sig de flesta folk sig helst lite undan från att göra det. Han kan även vara elak och jobbig i boxen vilket avskräckar en hel hög folk. Just därför jag började vara med honom från början, för att han var så ensam. Sen vart jag helt enkelt kär..
I början var han lika dan mot mig som alla andra, bet och höll på men jag började "jobba" med honom och nu frustar han när jag kommer och är helt underbar ♥


Nero Kastanjegård:



Japp, idag röck jag även upp mig och började "jobba" med en annan liten underbar ponny vid namn Nero Kastanjegård. Nero är en osäker och rädd haflinger som försöker försvara sig genom att sparkas, hugga efter en och vara almänt bökig, dock så har jag och min kompis Ninni börjat vara med han nu och ta hand om honom då ingen annan gör det. Om någon gör det så slår dom bara honom när han beter sig som han gör, vilket är helt fel..
Men nu är vi här och ska hjälpa han på rätt väg igen.
Har redan gått frammåt efter bara en dag ♥


Dessa ponnysar kommer jag förmodligen uppdattera ganska mycket om :)



Övernattning i stallet

Hejsan på er! :D


Har ju inte uppdatterat mer en presentationen jag men har varit på övernattning i stallet igår tills idag, haft det helt awesome lär jag säga! :D

Men har inte alls mycket att skriva om så laddar upp ett gäng bilder på mina otroligt normala vänner som var där istället ;)

Mer har jag inte att skriva ;)

navelpiercing, check!

känns som att jag bloggar ganska sent, eller här i USA är klockan 9.42 på kvällen så här är det inte så sent. 
Ja, nu är det sista kvällen här i huset i Kissimme, tyvärr! :(
Det har varit jättebra här, och huset är jättefint så det känns sådär att åka hem på måndag, ska ju till Miami igen först. Fast det ska ju ändå bli kul att komma hem, men vädret hemma är ju inget man längtar efter!
Iallafall, piercade ju naveln ikväll.. ;) Om jag ska va ärlig så trodde jag inte att det skulle göra så ont, jag antar att det inte är nånting jämfört med att pierca sej i t.ex. tungan och så men jag tyckte det kändes! Antar att jag är ganska känslig då, kanske? Dom piercade med en nål, vet inte om dom gör det hemma? Tog nålen och gjorde ett hål med, oooh det kändes när dom gjorde det.. En stund efter kände jag mig helt yr och mådde lite illa, och blev jätte varm, och sen fick jag ju ont i naveln med, men just nu är det bra och är super nöjd med hur det blev! Vill man va fin så får man lida pin, right? ;)
Nu ska jag nog gå och sova snart, måste upp ganska tidigt för vi ska vara klara med allt innan klockan tio imon så.
Vi får se hur det blir med bloggningen i helgen, det är ju inte säkert att det finns nån internet anslutning på hotellet där vi ska bo, jag kommer blogga så snabbt jag kan när jag kommer hem på måndag, runt ett-tiden tror jag.
Hoppas att Isabell kommer blogga lite så länge, funderar på att fixa nåt tidsinställt, men vet inte vad jag ska skriva i dom så tror inte att jag gör det :)

sol & bad & shopping!

ja, idag gäller det som står i rubriken! Ska bada lite i vår pool, och sola lite till innan vi åker ner till Miami imon och jag inte har någon chans att sola mer, och så blir det shopping. Och ikväll ska jag och min syster och pierca naveln! :D Har velat det ett tag nu och ska äntligen göra det. 
Kommer inte på mer att skriva just nu så det får bli ett ganska kort inlägg.

presentation Bella

Hej, jag är då den andra som driver denna bloggen, Isabella heter jag. Jag kallas för Bella, och så har mina klasskompisar ett smeknamn på Bellut men det används ganska sällan ;) Jag är också född 1996, och blev 15 år den 26 februari. Jag bor i en liten by utanför ett litet samhälle som ligger några mil utanför Kalmar i Småland. Vi har en ganska stor gård med stall och hagar, och vi har flera djur. Jag tävlar i ponnytrav och har gjort det sen år 2005, jag har 3 hästar som jag tränar och tävlar i ponnytrav och en ridhäst, ridhästen är en D-ponny som heter Monsun och jag köpte han i maj förra året. Lite mer info om mina hästar kanske ni får någon annan gång.
Även min syster tävlar i ponnytrav, därför har vi fler ponnytravare. Mina föräldrar har också några stortravare hemma.
Jag är också intresserad av foto, och fotograferar med en Nikon D3000 och jag har tre objektiv till den, mitt favorit är ett Sigma 70-300 mm m. autofokus & macro. Mer tillbehör till den är uv-skydd, väska & snart ett stativ.
Nu tror jag att ni vet tillräckligt om mig, så nu ska jag kolla på tv eller göra någon läxa. Är i Usa just nu, och ska åka hem härifrån på söndag.
Ha det bra allihopa,
en bild på mig & min häst Ravanelly Silver. ♥

Presentation: Nizze

Hejsan! :D


Japp, ny blogg här på blogg.se som ni kanske märkt ;)
Vi som driver den heter Isabell och Isabella, två tjejer på 15 år som har brinnande intresse för djur och fotning. Ska inte skriva så mycket om båda två då jag egentligen inte alls känner Isabella.


Jag heter Isabell dårå men kallas för Nizze, är 96a alltså fyller jag 15 i år. Bor i en liten stad som heter sandviken med min mamma och hund i en liten 2 och en halva ganska nära stan, men vill väl egentligen ut ganska långt på landet både hon och jag. ;)
Rider på ridskola 1 gång i veckan i ponnygrupp men sa byta till storhäst snart då jag lär mig mer när jag rider dom.

Med min hund Chica tränar jag ganska mycket, hon är bara 8 månader så har inte kommit så långt men ska börja ställa ut henne lite smått och så småningom börja tävla i både agility och Freestyle :D


Slänger upp en bild på Chica lite snabbt innan jag ska åka och köpa mig nya ridhanskar + tapeter till rummet mitt :D



RSS 2.0